11.3.2009

Täysikuu


Ennen nukkumaan menoa ihastelimme viidakon yllä satumaisen kaunista täysikuuta, joka valaisi kylämme katot ja pilvet ja loi taivaalle rengasmaisen kehän. Todella satumaista!

Dinner naapurissa


Kurssin jälkeen halusimme vaihtelua omasta resortistamme ja menimme illastamaan naapuriin. Apinat heittelivät pähkinöitä ravintolan katolle ja Susan haaveilee että yksi osuisi päähäni.

Auringon viimeiset kajeet


Aurinko luo märälle hiekkarannalle viimeiset säteensä rannalle saaden sen toistamaan ympärsitön muodot peilin tavoin. Tom ahertaa hiekan parissa Äidin katsellessa.

Lapsettaa


Tom Rakentamassa hiekkalinnaa auringonlaskua odotellessa. Olemme väsyneitä.

Kolme OWD- soturia

Suuri hetki, aurinko alkaa laskea takana kun on sukellusluokitusen jännät kaksi päivää takana. Paljon teoriaa ja harjoituksia. Ollaan oikeasti väsyneitä, maailma huojuu ja välillä vähän paha-, mutta silti onnellinen olo. Kaikkien mielestä silti sukeltaminen meressä oli helpompaa kuin altaassa.

Viimeinen laitesukellus


Susan pukee märkäpukua vikaa keraa tällä reissulla päällensä.

Sukellussuunnitelma



Kuvassa piirrustukset viimeistä sukellusta varten. Teemme sen majakan luona, max syvyys 14m. Nousussa kiinnitettävä huomiota rantakiviin ja pintavirtaukseen.

Viimeinen owd sukellus

Kaikki on valmiina viimeiseen kurssisukellukseen. Jos kaikki menee hyvin, tulemme takaisin sertifioituina padi-owd sukeltajina.